Barnen



Finlay 7 år  
                     
En väldigt hjälpsam liten grabb, arbetade trots sin unga ålder frivilligt från tidiga morgon till sena eftermiddag med att hjälpa sin pappa på gården. Tillbringade inte så jättemycket tid med Finlay eftersom han ofta jobbade. Men tillsammans hann vi titta på idol där favorit låten var "where´s my key? Where´s my phone". En charmig kille som gillar allt ifrån Toy Story till att hjälpa pappa med lammen.
                                               


Sophie 4,5 år

Tillbringade desto mer tid med denna dam, lady Sophie :) Ett vattendjur är vad hon är, hon älskar att simma, bada och dyka allra helst med sin vattentäta docka. Hon är väldigt förtjust i Nemo och hon blev alldeles lyrisk när vi möte Nemo på Seaworld. Hon hatar att bära långärmat och vill alltid ha t-shirt även om det är kallt. Prinsessor och sagor är också några av Sophies favoriter. Hon älskar sin mammas Ipad och spelar mer en gärna spel på den. Choklad är favorit godiset och hon älskar att äta pasta.

Gemensamt älskar de att studsa på trampolinen, leka med hunden Sam och dessutom är de båda lika envisa!

Det har Idag gått 2 veckor sedan jag lämnade familjen, saknar faktiskt dem riktigt mycket, trodde nog inte det. Familjen var så jordnära och härliga. Hoppas på att få tid att besöka dem igen!

Emelie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0